بسم الله الرّحمن الرّحيم
سلام خانم "منطق اين نوشته ايراد داره" خانم عزيز خداوند به احترام تمام زنان بيوه، مطلقه و دختران مجردي که به هر دليلي موقعيت ازدواجي ندارند، مرا از هم بحث و سخن شدن با شما منع مي کند، اين را يقين دارم؛ لذا خيلي بحث نمي کنم. اما براي اين که شما بدانيد نويسنده ي اين مطلب چگونه فردي هست توصيه مي کنم که پست آفت تأخير در ازدواج را مطالعه کنيد و اين را نيز ضميمه آن کنيد که همين چند روز پيش يکي از خواستگارهاي سال گذشته ام جشن ازدواجش بود و نيز در طي همين سه ماه گذشته بنده سه خاستگار داشته ام که شايد از نظر ديگران موقعيت هاي بدي نبود، حداقل يک مورد آن(ليسانسه، کارمند و هم سن) علاوه بر موارد ديگر که آنها نيز خوب بودند. اين لطف خداست، بنده شايسته اين الطاف نبوده ام؛ اما اين که بنده مجرد هستم دلايلي ديگر دارد، شايد بتوان گفت خواست و قسمتي است که خداوند فعلا چنين مقدر نموده؛ در هر صورت شما نگران بنده نباشيد. آنچه در اين پست بيان و نوشته شده، سخن حق است، شما خواه پند گير خواه ملال؛ اما بدان که نصيب همه انسانها در نهايت (تا رسيدن به اين نهايت کوتاه زماني است) يک گور است و رويارويي با تمام آنچه در حسابرسي بايد جوابگو باشند براي کوچکترين گفته و افعالشان.
از نويسنده به خاطر اينكه بدون احساسات و. بر مبناي واقعيت نوشته سپاسگذارم
اما بدون اين ادله نيز همه حلال هاي خدا حلال
و همه حرام هاي خدا حرام است و بايد در برابرش تسليم باشيم چون خدا برهمه چيز آگاه و بيناست
خيلي مايلم منظورتون رو از قانون حمايتي براي برقراري رابطه جنسي به خصوص براي خانمها بدونم. ظاهرا با اين حرف معتقيد که در صيغه (به عنوان راه حلي براي افرادي که امکان ازدواج دايم ندارند) قانون حمايتي براي زنان در نظر گرفته شده است. منظورتون کدام قانونه؟ قانون پرداخت مبلغي به عنوان مهر براي مدت معلوم صيغه يا قانون مربوط به بچه دار شدن در مدت صيغه؟ اگه منظورتون از موارد بالا که مدعي هستيد فقط در اسلام ظريف بيني شده و ضابطه مند شده و در غرب اصلا چنين مواردي وجود ندارد و زن ها فقط در دين اسلام است که مورد حمايتند بايد بدانيد که اطلاعاتتان در اين مورد خاص از زندگي به قول شما در غرب بي بند و بار کم است. در غرب اگر دو نفر در يک رابطه تمايل به ارتباط جنسي داشته باشند، ارتباط را برقرار مي کنند و هيچ کدام بابت برقرار کردن آن ارتباط به ديگري پولي پرداخت نمي کنند. در مواردي که هيچ ارتباط عاطفي يا آشنايي بين طرفين وجود ندارد و فقط آقا يا خانم به مراکز تهيه کننده خدمات جنسي مراجعه مي کنند، در آن صورت هزينه انجام کار را پرداخت مي کنند (که مي شود معادل مهر معلوم در صيغه که ضابطه مند شده و مشروعيت از ما بعد الطبيعه بدست آورده).
در صورتي که در ارتباط بين دو طرف از نوع اول در بالا (وجود آشنايي و بدون پرداخت پول) خانم بچه دار شود و بخواهد که بچه اش را نگه دارد و آقا قبول نکند که بچه مال اوست، خانم به راحتي از آن آقا يا هر آقاي ديگري که در آن مدت احتمالا با او رابطه جنسي داشته شکايت مي کند و با يک آزمايش ژنتيک به راحتي نتيجه مشخص مي شود و بعد از مشخص شدن نتيجه آقا موظف به پرداخت کل هزينه هاي مربوط به آن بچه خواهد بود. مجددا تکرار مي کنم که من هيچ دفاعي از جوامع غربي در اين زمينه نمي کنم ولي اين رو به اطلاعتون مي رسونم که خانواده ها و کلا جوامع غربي در حدي که شما به آن بد بين هستيد بي بند و بار نيستند. و باز مجدد مي گم که بي بند و باري به قول شما در هيچ جامعه اي پذيرفته نيست ولي براي همان بي بند و باري بدون دستاويز يا با مشروعيت طلبيدن تفاوت هاست.
سلام فاطمه خانم حق با شماست چنين کاري موجب از هم پاشي خانواده ها مي شه
خواستم عرض کنم که اتفاقا اين متن هم همين رو مي گه؛ اين نامه مي گه که همچين چيزي که سيره ائمه بوده(يک سرچ کوچولو درباره همسرداري ائمه و عدل و نحوه برخورد آن بزرگواران نسبت به زنان بيوه بکنيد مي فهميد) است اما به قدري در جامعه ما قبح دارد که هيچ مردي و زني و دختري حاضر به تشکيل چنين وصلت هايي نيستند.
در حالي که نبايد چنين باشد اين آفتي است بزرگ.
دقت کنيد که انبوه تجرد اثر خود را به مرور بر جامعه ي ما گذاشته و همچنان مي گذارد. علمي نگاه کنيد بهتر و راحت تر و درست تر قضاوت خواهيد کرد. عرف ما خداي ظالمي ساخته که کم کم بچه ها اين دين و خدا را کنار خواهند زد و يا لااقل اين قواعد ارتباطي محرم و نا محرم را پس خواهند زد و معلوم نيست جامعه چقدر به يک جامعه اسلامي شبيه خواهد بود.
خودتان را جاي اين خانمي که نظرش آورده شده بگذاريد و به گفته هاي آقاي قرائتي هم رجوع کنيد و به انديشيد که اگر پيامبر مي بود به همه عرف چه امر مي نمود؟؟؟؟