سفارش تبلیغ
صبا ویژن

امام باقر و امام صادق عليهما السلام: «هَلِ الدِّينُ إلَّا الْحُبُّ؛ آيا دين جز عشق است؟»(بحار الأنوار، ج66،ص237)
هركس كه تو را شناخت جان را چه كند / فرزند و عيال و خانمان را چه كند

عشق و عاشقي / عشق و محبت / حرف هاي عاشقانه  / عشق و محبت / مطالب اخلاقي  / مطالب عرفاني / تصوف و عرفان / عرفا و متصوفه

ديوانه كني هردو جهانش بخشي / ديوانه تو هردو جهان را چه كند

تازه‌ترین مطالب

مطالب آرشيو شده

مهم‌ترين لينك‌‌ها

اضطراب و بدخلقی و گناه آلودی، نتیجه دین گریزی(1)
دعوت به عبرت گیری خشونت ورزان از خلق رحمانی نبوی
واسطه گری در امر ازدواج به شیوه های مدرن
یک گفتگوی عاشقانه سیاسی
چاره اساسی عشق به جنس مخالف
عشق ورزی مرهم درد نگرانی و نومیدی
فلسفه برگزاری نماز به شکل رایج
بدعت عید الزهراء به مناسبت نهم ربیع الاول
شب قدر شب تقدیرات عاقلانه و عاشقانه
چه کار کنیم؟
چطوری حال کنیم؟
ابزار دوام عاشقی
چگونه عاشقی کنیم؟
کارنامه یکسال عاشقی
عشق در وبلاگ نویسی
[همه عناوین(116)][عناوین آرشیوشده]

عشق به خدا
عشق و اهل بیت
عشق و زن
عشق و اخلاق
عشق به اهل سنت
عشق به اهل کتاب
عشق به کافران
عشق به بدکاران
عشق به مخالفان
عشق و دین
عشق و تصوف
عشق و اندوه
عشق و دعا و نماز
عشق و آرامش و رضا
عشق و مرگ
عشق و دنیا
عشق و گناه
آواهای عاشقانه
نظریه ولایت فقیه،‏ اخلاقی یا غیر اخلاقی
اسلام و مدرنیته
کج اندیشی های دینی
لیست مطالب آرشیوه شده وبلاگ
ماهیت عشق

 

  دعای عاشقانه

 

مطلبی که اینک ملاحظه می کنید، ناظر به خواسته هایی است که گاهی از خدا یا اهل بیت(ع) داریم و اجابت نمی شود. در ایمیلی که به اینجانب ارسال شده، اظهار گردیده است که من دلم می خواهد که خدا با من حرف بزند و به گونه ای به من بفهماند که به من توجه دارد یا چنین خواسته ای را از اهل بیت(ع) دارم؛ اما به من پاسخی داده نشده و از این رو دلم گرفته است و این سئوال را مطرح کرده است که چرا نباید به خواسته من توجه شود و چه مانعی وجود دارد؟ پاسخ من به این ایمیل از این قرار است:

اولاً، شاید کمتر کسی باشد که چنین خواسته ای نداشته باشد؛ اما چند نفر را می شناسید که به این خواسته رسیده باشند. شما هم مثل همه. ما نباید مقام خودمان را برتر از دیگران بدانیم. اساساً خودبرتربینی و عُجب، خود صفتی ناپسند است.

به علاوه، اگر تأمین چنین خواسته ای، در گرو کسب مقام معنوی بالایی است، شاید شما و ما به آن نرسیده ایم. استجابت دعا طهارت نفس لازم دارد. از امام صادق (ع) نقل است که فرمود:

اذا ارادَ احَدُکُمْ انْ یُسْتَجابَ لَهُ فَلْیُطَیِّبْ کَسْبَهُ، وَلْیَخْرُجْ مِنْ مَظالِمِ النّاسِ. وَ انَّ اللَّهَ لایُرْفَعُ الَیْهِ دُعاءُ عَبْدٍ وَ فی بَطْنِهِ حَرامٌ اوْ عِنْدَهُ مَظْلَمَةٌ لِاحَدٍ مِنْ خَلْقِهِ (بحارالانوار، ج 93/ ص 321)؛ هرگاه یکی از شما بخواهد دعایش مستجاب شود، کار و کسب و راه درآمد و روزی خود را پاکیزه کند و خود را از زیر بار مظلمه‏هایی که از مردم بر عهده دارد خلاص کند، زیرا دعای بنده‏ای که در شکمش مال حرام باشد به سوی خدا بالا برده نمی‏شود.

ثانیاً، استجابت دعا زمانی صورت می گیرد که بنده به حال انقطاع رسیده و از هر چه غیر خداست، دل بریده باشد؛ چونان غریقی که در دریا در حال غرق شدن است و هیچ امیدی به فریادرسی جز خدا نمی یابد. خداوند می فرماید که من مضطر را جواب می دهم:

أَمَّنْ یُجیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَکْشِفُ السُّوءَ (نمل، 62)؛ یا [کیست‏] آن کس که درمانده را- چون وى را بخواند- اجابت مى‏کند، و گرفتارى را برطرف مى‏گرداند.

اما آیا ما به چنین حالت انقطاعی رسیده و خواسته ای عرضه کرده ایم و جواب نگرفته ایم؟

ثالثاً، اساساً هر خواسته ای اعم از مادی و معنوی از خدا و اهل بیت(ع) داشتن با مقام رضایی که مورد تأکید ایشان است، سازگاری ندارد. ما باید به همه مقدرات راضی باشیم و به هر چه را که خداوند برای ما مقدر کرده، تسلیم باشیم. سرسپردگی شرط رسیدن به هر مقام معنوی است. ما نباید چندان اصرار کنیم که اگر به خواسته امان نرسیدیم، دچار یأس و خدای نکرده بی ایمانی بشویم. ما اگر می خواهیم، به مقام قرب الهی برسیم، باید تسلیم باشیم. خداوند به پیامبرش می فرماید:

وَ اسْجُدْ وَ اقْتَرِبْ (علق، 19)؛ و سجده کن، و خود را [به خدا] نزدیک گردان‏.

یعنی راه قرب، سر تسلیم بر خاک ساییدن است و راضی به رضای خدا بودن است.

نقل است که جناب آقای سیدجلال رییس‌السادات می‌گفتند: هنگامی که آقای مجتهدی در هتل اطلس مشهد به سر می‌بردند خدمتشان رسیده و به ایشان عرض کردم: آقا جان، شما که با توسل به حضرت رضا (علیه‌السلام) اینقدر افراد مریض را شفا می‌دهید و گرفتاری‌های آنها را برطرف می‌کنید برای بیماری خودتان هم توسلی به حضرت پیدا کنید. ایشان پس از اندکی تأمل یک مرتبه گفتند: حضرت می‌فرمایند: شما فردا مرا به حرم پشت پنجره فولاد ببرید. عرض کردم: به روی چشم. روز بعد آقا را با ماشین به حرم حضرت رضا علیه‌السلام بردم و هنگامی که از ماشین پیاده شده و می‌خواستیم وارد صحن شویم، ایشان دستشان را بر دوش من انداخته و با سختی حرکت کردند تا این که به کنار پنجره فولاد رسیدیم و من در آنجا ایشان را به حال خود تنها گذارده و چند قدم عقب‌تر ایستادم. پس از آن که آقا اعمال خود را تمام کردند فرمودند: آقا سیدجلال دیگر باید برویم. و به همان ترتیب که آمده بودیم، ایشان را تا بیرون صحن کمک کردم و از آنجا با ماشین به هتل بازگشتیم. در آنجا به آقا عرض کردم: آیا ارتباط شما با حضرت برقرار شد؟

فرمودند: بله آقا جان، حضرت رئوف هستند؛ ایشان عنایت فرمودند و همان موقعی که بدان جا مشرف شدیم فرمودند: شیخ جعفر اگر بخواهید، ما شما را شفا می‌دهیم اما خواسته ما را می‌خواهید یا خواسته خود را؟ اگر خواسته ما را می‌خواهید، ما دوست داریم شما را در این لباس ببینیم.

آنگاه آقای مجتهدی از من پرسیدند: آقای حاج سیدجلال، اگر شما باشید به حضرت چه می‌گویید؟

عرض کردم: خواسته حضرت را ترجیح می‌دهم.

آنگاه ایشان فرمودند: بله، من هم به حضرت همین را عرض کردم. اکنون که حضرت دوست دارند مرا در این لباس ببینند، چگونه من نافرمانی کنم؟! آری؛ ایشان حتی بیماری و درد و رنج را به محبت و لطف الهی تعبیر می‌کرده و می‌فرمودند: هر چه از دوست رسد نکوست و تا این حد مطیع بودند که در مقام رضا و تسلیم می‌فرمودند: چهل سال است سرمان را بر روی دست گرفته‌ایم تا بفرمایند کجا تقدیم کنیم.

رابعاً، سنت الهی این است که انسان ها به طرق عادی خداپرستی کنند. اگر بنا بود که هرکسی با معجزه ای خداپرست و مؤمن باشد، این همه مردم کافر نمی شدند. هرگز سنت الهی این نبوده است که هرکسی اگر می خواهد مؤمن باشد، حتماً معجزه ای ببیند. مشرکان مکه هم از پیامبر(ص) می خواستند، برای این که ایمان بیاورند، یک معجزه ای را از او ببیند؛ اما آیا با این که این خواسته را به خود پیامبر(ص) بیان کردند، معجزه به ایشان نشان داده شد؟ آیات ذیل را ملاحظه کنید:

وَ لَقَدْ صَرَّفْنا لِلنَّاسِ فی‏ هذَا الْقُرْآنِ مِنْ کُلِّ مَثَلٍ فَأَبى‏ أَکْثَرُ النَّاسِ إِلاَّ کُفُوراً * وَ قالُوا لَنْ نُؤْمِنَ لَکَ حَتَّى تَفْجُرَ لَنا مِنَ الْأَرْضِ یَنْبُوعاً * أَوْ تَکُونَ لَکَ جَنَّةٌ مِنْ نَخیلٍ وَ عِنَبٍ فَتُفَجِّرَ الْأَنْهارَ خِلالَها تَفْجیراً * أَوْ تُسْقِطَ السَّماءَ کَما زَعَمْتَ عَلَیْنا کِسَفاً أَوْ تَأْتِیَ بِاللَّهِ وَ الْمَلائِکَةِ قَبیلاً * أَوْ یَکُونَ لَکَ بَیْتٌ مِنْ زُخْرُفٍ أَوْ تَرْقى‏ فِی السَّماءِ وَ لَنْ نُؤْمِنَ لِرُقِیِّکَ حَتَّى تُنَزِّلَ عَلَیْنا کِتاباً نَقْرَؤُهُ قُلْ سُبْحانَ رَبِّی هَلْ کُنْتُ إِلاَّ بَشَراً رَسُولاً * وَ ما مَنَعَ النَّاسَ أَنْ یُؤْمِنُوا إِذْ جاءَهُمُ الْهُدى‏ إِلاَّ أَنْ قالُوا أَ بَعَثَ اللَّهُ بَشَراً رَسُولاً * قُلْ لَوْ کانَ فِی الْأَرْضِ مَلائِکَةٌ یَمْشُونَ مُطْمَئِنِّینَ لَنَزَّلْنا عَلَیْهِمْ مِنَ السَّماءِ مَلَکاً رَسُولاً * قُلْ کَفى‏ بِاللَّهِ شَهیداً بَیْنی‏ وَ بَیْنَکُمْ إِنَّهُ کانَ بِعِبادِهِ خَبیراً بَصیراً (اسراء، 89-96)؛ و به راستى در این قرآن از هر گونه مَثَلى، گوناگون آوردیم، ولى بیشتر مردم جز سرِ انکار ندارند. و گفتند: «تا از زمین چشمه‏اى براى ما نجوشانى، هرگز به تو ایمان نخواهیم آورد. یا [باید] براى تو باغى از درختان خرما و انگور باشد و آشکارا از میان آنها جویبارها روان سازى، یا چنان که ادعا مى‏کنى، آسمان را پاره پاره بر [سر] ما فرو اندازى، یا خدا و فرشتگان را در برابر [ما حاضر] آورى، یا براى تو خانه‏اى از طلا [کارى‏] باشد، یا به آسمان بالا روى، و به بالا رفتن تو [هم‏] اطمینان نخواهیم داشت، تا بر ما کتابى نازل کنى که آن را بخوانیم.» بگو: «پاک است پروردگار من، آیا [من‏] جز بشرى فرستاده هستم؟» و [چیزى‏] مردم را از ایمان آوردن باز نداشت، آن گاه که هدایت برایشان آمد، جز اینکه گفتند: «آیا خدا بشرى را به سِمَتِ رسول مبعوث کرده است؟» بگو: «اگر در روى زمین فرشتگانى بودند که با اطمینان راه مى‏رفتند، البته بر آنان [نیز] فرشته‏اى را بعنوان پیامبر از آسمان نازل مى‏کردیم.» بگو: «میان من و شما، گواه بودن خدا کافى است، چرا که او همواره به [حال‏] بندگانش آگاه بینا است.»

خامساً، شاید اجابت دعای ما به مصلحت ما نیست. در قرآن تصریح شده است که اگر چنین معجزه ای صورت بگیرد و بعد طرف ظرفیتش را نداشته باشد و معصیت کند، عذاب الهی بر او واجب می شود. شاید ما ظرفیت آن را نداریم. بسا معجزه ای برای ما رخ دهد؛ اما بعد باز معصیت کنیم. در این صورت چون با ظهور معجزه بر ما اتمام حجت شده، با معصیت، عذاب الهی بر ما لازم می شود. شاید این که برای ما چنین خواسته ای که شما می فرمایید، حاصل نمی شود، به خاطر همین عدم ظرفیت است و این لطف الهی است که مقدمه عذاب ما را فراهم نمی آورد. به آیات ذیل توجه کنید:

وَ قالُوا یا أَیُّهَا الَّذی نُزِّلَ عَلَیْهِ الذِّکْرُ إِنَّکَ لَمَجْنُونٌ * لَوْ ما تَأْتینا بِالْمَلائِکَةِ إِنْ کُنْتَ مِنَ الصَّادِقینَ * ما نُنَزِّلُ الْمَلائِکَةَ إِلاَّ بِالْحَقِّ وَ ما کانُوا إِذاً مُنْظَرینَ (حجر، 6-8)؛ و گفتند: «اى کسى که قرآن بر او نازل شده است، به یقین تو دیوانه‏اى. اگر راست مى‏گویى چرا فرشته‏ها را پیش ما نمى‏آورى؟» فرشتگان را جز به حق فرو نمى‏فرستیم، و در آن هنگام، دیگر مهلت نیابند.

سادساً، بنا بر این بوده است که ما از راه عادی و تعقل و تدبر خود خداپرست بشویم. خداوند به ما عقل داده است و به روشنی تشخیص می دهیم که آیا بر صواب هستیم یا نه. خداوند به طور فطری به ما راه تشخیص تقوا و فجور را آموخته است. هرکسی اعم از مسلمان و غیر مسلمان به روشنی می داند که چه کارهایی حسن است و چه کارهایی قبیح است. کافی است، به صدای وجدان خود گوش دهیم. به این آیات توجه کنید:

وَ نَفْسٍ وَ ما سَوَّاها * فَأَلْهَمَها فُجُورَها وَ تَقْواها * قَدْ أَفْلَحَ مَنْ زَکَّاها * وَ قَدْ خابَ مَنْ دَسَّاها (شمس، 7-10)؛ سوگند به نَفْس و آن کس که آن را درست کرد سپس پلیدکارى و پرهیزگارى‏اش را به آن الهام کرد، که هر کس آن را پاک گردانید، قطعاً رستگار شد، و هر که آلوده‏اش ساخت، قطعاً درباخت.

بنابراین، دانستن این که چقدر خدا و اهل بیت(ع) از ما راضی اند، نیازی به این نیست که حتماً یک چهره ای را ببینیم و یک صدایی را بشنویم. هرکسی حال خودش را بهتر می داند. اگر هر کاری که می کنیم و حتی هر نفسی که می کشیم، در جهت کسب رضای الهی است، همین خود دلیل این است که خدا و اهل بیت(ع) از ما راضی و خشنودند. به این آیات توجه کنید:

إِلى‏ رَبِّکَ یَوْمَئِذٍ الْمُسْتَقَرُّ * یُنَبَّؤُا الْإِنْسانُ یَوْمَئِذٍ بِما قَدَّمَ وَ أَخَّرَ * بَلِ الْإِنْسانُ عَلى‏ نَفْسِهِ بَصیرَةٌ * وَ لَوْ أَلْقى‏ مَعاذیرَهُ (قیامت، 12-15)؛ آن روز، قرارگاه [نهایى‏] به سوى پروردگار توست! آن روز است که انسان را از آنچه از دیرباز یا پس از آن انجام داده آگاهى دهند. بلکه انسان خود بر نفس خویشتن بیناست، هر چند دست به عذرتراشى زند.

سابعاً، چرا ما از دین به جنبه ماورائی اش روی می آوریم و چرا می خواهیم توی آسمان ها راه برویم. دین برای اخلاقی شدن است. پیامبر(ص) برای اخلاقی کردن انسان ها مبعوث شد. فرمود: «بعثت لاتمم مکارم الاخلاق؛ من بر انگیخته شدم که خوی های پسندیده را به کمال برسانم». دین برای طهارت نفس پیدا کردن و زدودن پلیدی های اخلاقی از وجود خودمان است. این هم با تجربه های معنوی مثل نماز و روزه و زکات و زیارت و دعا و گریه و مانند آنها تأمین می شود. خداوند در این زمینه خطاب به همسران پیامبر اسلام(ص) می فرماید:

وَ قَرْنَ فىِ بُیُوتِکُنَّ وَ لَا تَبرََّجْنَ تَبرَُّجَ الْجَهِلِیَّةِ الْأُولىَ‏ وَ أَقِمْنَ الصَّلَوةَ وَ ءَاتِینَ الزَّکَوةَ وَ أَطِعْنَ اللَّهَ وَ رَسُولَهُ إِنَّمَا یُرِیدُ اللَّهُ لِیُذْهِبَ عَنکُمُ الرِّجْسَ أَهْلَ الْبَیْتِ وَ یُطَهِّرَکمُ‏ْ تَطْهِیرًا(احزاب، 33)؛ و در خانه‏هایتان قرار گیرید و مانند روزگار جاهلیّتِ قدیم زینت هاى خود را آشکار مکنید و نماز برپا دارید و زکات بدهید و خدا و فرستاده‏اش را فرمان برید. خدا مى‏خواهد پلیدی را از شما خانواده [پیامبر] بزداید و شما را پاک گرداند.

لینک های مرتبط:  عاشق دنبال کشف و کرامت نیست. ؛  روش دعا و توبه مؤثر


 
   نويسنده:   قلبی خواهان عشق

نظرهاي شما ( )

 (سه شنبه 91 مرداد 10 ساعت 5:44 عصر)

 

  روش دعا و توبه مؤثر

 

 

با عرض سلام

سؤالی دارم  .   ممنون می شوم پاسخم را بدهید. می خواهم طریقه توبه کردن را از منظر شما بدانم. راه بهتر دعا کردن را لطفآ بگویید.

با تشکر

 

سلام علیکم

به نظر می رسد، روش مؤثر توبه و دعا گریه منظم است. باید به طور منظم هر نیمه شب یا هر روز صبح به یاد خدا و قیامت گریه کرد تا دعا به حد استجابت برسد و توبه پایدار شود. تا زمانی که مزه ارتباط به خدا در وجود ما احساس نشود، دعا و توبه ما مؤثر نخواهد بود. احساس مزه ارتباط با خدا هم از طریق گریه به یاد خدا و قیامت است.

برای این که زمینه گریه برای ما فراهم بشود، می توان کارهایی نظیر آنچه را در ذیل می آید، متناسب با حال خود انجام داد:

1. گوش کردن نوحه های سوزناک مثل برخی از نوحه های مرحوم ذاکر و آقای علیمی

2. زمزمه کردن برخی از اشعار و ادعیه مناسب حال به صورت غنه ای؛ یعنی به گونه ای که صدا در سر و سینه بپیچد.

3. شرکت در مجلس روضه و مرثیه روضه خوانان و مداحان اهل حال مثل شیخ انصاریان و حجت الاسلام احدی

4. عیادت بیماران و زیارت اهل قبور و حضور در حرم های ائمه و امام زادگان و رسیدگی به بینوایان و ایتام و پیران و دستگیران

5. مطالعه کتب اخلاقی و عرفانی مثل معراج السعاده نراقی و گناهان کبیره دستغیب و سرگذشت نامه های عرفا

6. دائم الوضو و دائم الذکر بودن و نماز اول وقت و نوافل به خصوص نافله شب را به جا آوردن

7. شرکت در اعتکاف و روزه داشتن.

ما تا حال مناسب گریه پیدا نکنیم، توفیق توبه و دعای مؤثر پیدا نخواهیم کرد. آن زمان است که می توانیم به بیان گهربار امام علی در زمینه استغفار عمل کنیم؛ چنان که آورده اند: کسی در حضور امام علی(ع) گفت: استغفر الله. آن حضرت فرمود:

ثکلتک أمک أتدری ما الاستغفار؟ الاستغفار درجة العلیین و هو اسم واقع على ستة معان: أولها الندم على ما مضى و الثانی العزم على ترک العود إلیه أبدا و الثالث أن تؤدی إلى المخلوقین حقوقهم حتى تلقى الله أملس لیس علیک تبعة و الرابع أن تعمد إلى کل فریضة علیک ضیعتها فتؤدی حقها و الخامس أن تعمد إلى اللحم الذی نبت على السحت فتذیبه بالأحزان حتى تلصق الجلد بالعظم و ینشأ بینهما لحم جدید و السادس أن تذیق الجسم ألم الطاعة کما أذقته حلاوة المعصیة فعند ذلک تقول أستغفر الله (نهج البلاغة - خطب الإمام علی (ع) - ج 4 - ص 97 - 98)

مادرت بر مرگت اشک بریزد! استغفار مقام والایی دارد. زمانی بگو «استغفر الله» که این شش کار را انجام داده باشی:

  1. پشیمانی از گناهانی که انجام شده.

  2. تصمیم به برنگشتن به آن گناهان برای همیشه.

  3. ادای حقوق مردم و بریء الذّمه شدن.

  4. جبران هر واجب ترک شده.

  5. آب کردن گوشت هایی که از راه حرام در بدن روییده با اندوه ها تا این که پوست به استخوان بچسبد و گوشت جدیدی بروید.

  6. چشاندن درد طاعت به بدن؛ چنان که شیرینی معصیت را چشیده است.

انجام این کارها عشق می خواهد. تا عشق به خدا پیدا نشده باشد، روی آوری به این کارها میسور نیست. باید جرقه مشعل عشق در دل زده شود و شعله عشق در دل بر افروخته گردد. آنگاه است که دشواری های توبه به هیچ انگاشته می شود. جرقه مشعل عشق هم با لرزیدن دل و ریختن اشک حاصل می شود.

لینک های مرتبط: مدرک داشتن گریه اوج عاشقی ؛ قطره های اشک جرعه های عشق ؛  به سوی معشوق؛ طریق عاشقی در نماز؛ آرامش در عشق الهی؛ چگونه عاشقی کنیم؟ ؛ معنویت، یعنی عاشق شدن؛  عاشق دنبال کشف و کرامت نیست.؛ فلسفه عشق به اهل بیت(ع)؛ عشق به امام حسین عشق به خداست.؛ عاشقی راز شفاعت؛ عاشقی امام حسین؛ فاطمه عشق خدا بود


 
   نويسنده:   قلبی خواهان عشق

نظرهاي شما ( )

 (جمعه 89 آذر 5 ساعت 6:37 عصر)

 

   1   2      >

صفحه اول | ایمیل |   RSS  

 

نمایش تصویر در وضیعت عادی

 

اینجا سرای قلبی خواهان عشق الهی است. او می‏خواهد به گرد خانه عشق الهی طواف کند. از گناه و ستیزه‏جویی بپرهیزد و عطر محبت و مدارا و وحدت و اخلاص بیافشاند:‏ «فَلا رَفَثَ وَ لا فُسُوقَ وَ لا جِدالَ فِی الْحَجِّ»(بقره،197). هدف او این است که خود و خلق خدا را به عشق الهی سوق دهد؛ چرا که دین چیزی جز عشق الهی نیست: «هَلِ الدِّینُ إلَّا الْحُبُّ؛ آیا دین جز عشق الهی است؟». تمام اعمالی که ما انجام می‏دهیم برای نیل به قرب و وصال الهی است. به پیامبر اسلام‏(ص) نیز فرمان داده شده است که مزدی جز این را از خلق بر رسالتش نخواهد: «قُلْ لا أَسْئَلُکُمْ عَلَیْهِ أَجْراً إِلاَّ الْمَوَدَّةَ فِی الْقُرْبى»(شوری،23). او می‏کوشد، به دین با عینک محبت، مدارا، اخلاق، عرفان و وحدت شیعه و سنی بنگرد و از همه آموزه‏های دینی تفسیری عاشقانه و عارفانه به دست بدهد. عشق و عرفانی که آبشخوری جز آیات و روایات ندارد. ان شاء الله

 

شمار بازدیدها

امروز: 88 بازدید
دیروز:
51 بازدید
کل بازدیدها:
1030264 بازدید

 

معرفی

 

دسته بندی مطالب

 
لینک های پاسخگو به پرسش های دینی
بانک پرسش و پاسخ واحد پاسخ به سئوالات پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی | بانک پرسش و پاسخ دانشجویی نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاهها  |  بانک پرسش و پاسخ مرکز مطالعات و پژوهشهای حوزه |  پایگاه پرسمان قرآنی | ستاد پاسخگویی به مسائل مستحدثه دینی | بانک پرسش و پاسخ موسسه تحقیقاتی ولی عصر عج | بایگانی پاسخ های مرکز تحقیقات علوم اسلامی پایگاه حوزه نت | بانک پرسش مؤسسه در راه حق | بانک پرسش و پاسخ موسسه تحقیقاتی ولی عصر عج | بانک پرسش و پاسخ ستاد اقامه نماز | بانک پرسش و پاسخ ارتباط شیعی | بانک پرسش و پاسخ مرکز پژوهشهای اعتقادی  به زبان عربی | بانک پرسش مرکز اطلاع رسانی امام مهدی عج الله تعالی فرجه  | بانک پرسش مرکز تخصصی امامت و مهدویت  |  بانک پرسش ها و پاسخ های قرآنی پایگاه موج نور
 
لینک های وبلاگ ها

عاشق آسمونی
فصل انتظار
بسیجی 57
پرسه زن بیتوته های خیال
لحظه های آبی
زمزمه لحظات زندگی
((( لــبــخــنــد قـــلـــم (((
نمازخانه بوستان بهاره
دست خط ...
لنگه کفش
سیب سرخ
عاشقان
اگه باحالی بیاتو
فرزانگان امیدوار
(( همیشه با تو ))
زمینیان آسما نی
خدمات فرهنگی و کامپیوتری قائم رایانه
سایت اطلاع رسانی دکتر رحمت سخنی
مذهبی فرهنگی سیاسی عاطفی اکبریان
آخرالزمان و منتظران ظهور
جمله های طلایی و مطالب گوناگون
اعتقادات و باورهای دینی
مهاجر
مدهامتان: علوم و معارف قرآن و حدیث
جلوه او
منتظر ظهور
هو اللطیف
صبح مشتاقان
*پرواز روح*
هادرباد شناسی (روستایی در شرق شهرستان بیرجند)
بندیر
یاران در حریم یار
پرورش شتر مرغ
همه برای یکی یکی برای همه
عاشقانه می گویم
نهان خانه ی دل
بی عشق!!!
پرواز تا یکی شدن
دل ‏تنگی
حبل المتین
قرآن درمانی
خندون
اخبار و مطالب خواندنی
پایگاه اینترنتی دیتا
هم نفس
همسخن
آخرین روز دنیا
هه هه هه.....
حنا، دختری با مقنعه
معراج ستاره ها
بهترین آرزو هایم تقدیم تو باد.
آل یس
مهر بر لب زده
کلبه تنهایی
دختری در راه آفتاب
.:: رایحه ::.
دانشگاه آزاد الیگودرز
پژواک
یاران
از شیر مرغ تا جان آدمیزاد
یک کلمه حرف حساب
عشق الهی
شب و تنهایی عشق
هیات محبان بقیةالله عجل الله تعالی (شهرک آب ساری)
حمایت مردمی دکتر احمدی نژاد
آقاشیر
دریـــچـــه
عشق در کائنات
روانشناسی آیناز
آوای قلبها...
صفحه پزشکی عمومی
امام مهدی (عج)
اسوه ها
کالبد شکافی جون مرغ تا ذهن آدمیزاد !
خبر روز
تکنولوژی کامپیوتر
یادداشتها و برداشتها
ستاره
جاده خاطره ها
پرسپولیس زلزله
ما صاحبی داریم
.: شهر عشق :.
سکوت سبز
عشق یار
پرنسس زیبایی
رنگارنگه
قصه بچه بسیجی
گنجینه
دخترک
سین جیم های اخلاقی
رمز موفقیت
دنیای من پر از عکس و حرف نگفته
عکس سرا- فقط عکس
گل نرگس...مهدی فاطمه
فقط خدا را عشقه
فقط عشقو لانه ها وارید شوند
واژه های انتظار
منطقه آزاد
اخرین سکانس -مجموعه شعرهای من-
اهل همین نزدیکیا ...
یادداشتهای فانوس
دوست یابی نرم افزار دوست یابی ویژگی های یک دوست
یادداشتهای من
دست نیاز ....
یک
فضول نامه
روستای زیارتی وسیاحتی آبینه(آبنیه)باخرز
سایه سیاه
دلداده
ایحسب الانسان ان یترک سدی
رازهای موفقیت زندگی
یاد ارباب حسین علیه السلام
تازه ترین ها
رند
طوفان زده دشت جنون
آسمانی
کسب درآمد اینترنتی
کسب درآمد اینترنتی
بانو
وبلاگ تخصصی فیزیک
برادران شهید هاشمی
پاک دیده
آدمک ها
فطرس
اسطوره عشق مادر
جاء الحق و زهق الباطل
نور
یا قائم آل محمد(ص)
پنجره چهارمی ها
اتاق ابی
حرم دل
توشه آخرت
جزتو
شورعشق
Manna
السلام علیک یا علی بن موسی الرضا
پرسش مهر 8
ساحل نشین اشک
عطش (وبلاگ تخصصی ماه محرم و صفر)
عطش
پیمان دانلود
کبوتر نامه بر
جک ، اس ام اس و عکس در خنده سرا
اس ام اس جدید/ پـَـــ نَ پـَـ/ پیامک جدید
کلبه تنهایی
نفس
ثقلین
السلام علیک یا حبیبی یا رسول الله !
آدم و حوا
تریبون آزاد
گروه اینترنتی جرقه داتکو
شهید قنبر امانی
نه/ دی/ هشتاد و هشت
وبلاگ هواداران نیوشا ضیغمی دختر آفتاب
لنده، سلیمان شهرویی
ماه ومهر
شبکه های کامپیوتری رجیستری ویروس نویسی
.: هواداران دو آتیشه ی استقلال :.
راه های و فواید و تاثیر و روحیه ... خدمتگذاری
مکاشفه مسیح
ساحل آرامش
گلی از بهشت
کلبه حقیرانه من
پاتوق دخترها
بزرگترین لینک باکس
آ ینه
وبلاگ همه کاره
بهونه های بارونی
مثلث یک ضلعی
برنامه ریزی روستایی در ایران
کلان شهر
کان ذن ریو کاراته دو ایلخچی
هلو
اهلبیت (ع)،کشتی نجات ما...
کیمیا
ایران من
اخراجیها
یاوران مهدی عج دهکده آگهی
سایت محمد رضا آقابیگی
نوری چایی_بیجار
هرچه می خواهد دل تنگت بگو
سرباز سبز امام خامنه ای
هیئت
همه چیز از همه جا
حباب زندگی
ثانیه
تفاوت!
لپ تاپ
به دادم برس
هر چی تو بخوای
مهربانی
زمزمه تنها
ستاره خاموش
دوستان همدم
دست نوشته
نوستالوژی دل ....
خبر هفته
حرفهای آسمانی
صدای راوی
وحی منزل
حرفهای آسمانی
نفحات

حدیث عشق
جاوا کده
سکوت پرسروصدا
خفن نت
نگاهی دیگر
شب‏های مهتابی ـ شب های غمبار زینب(س)
انجمن علوم مهندسی پلیمر و شیمی ایران
لبیک شاه علقمه
خفن
چشم انتظار
مسافر آسمان
مسجد پیامبر اعظم(ص) شهرک شهید محلاتی
تاریخ تولد : 07/01/1386
وحیده
خط بارون
محمد امیدواری ابرقویی
لــعل سـلـسـبیــل
اخبار دنیای عشق
صل الله علی الباکین علی الحسین
تنها عشق منی
تراب
پر شکسته
خوش مرام
زورخانه بابا علی
فدایی سید علی
سکوت عشق
صدای آشنا و دل امیدوار
انتظار نور
برو بچه های ارزشی
جالب و دیدنی...!!!
وکیل دادگستری و مشاور حقوقی
عشق سرخ
مقاله های تربیتی
ndayeeshgh
Sea of Love
وبلاگ گروهی ائمه اطهار
آرامش جاویدان در پرتو آموزه های اسلام
دوزخیان زمین
هیئت حضرت علی اکبر(ع)
سرخ بی نهایت
گنجینه
حفاظ
شیدایی
تخته سیاه
mansour13
پیامبر اعظم(صلی‏الله‏علیه‏وآله‏وسلم) - The Holy Propht -p.b.u.h
موهیول
زندگی با عشق معنی پیدا میکند
روان شناسی کودک
آوای ققنوس
دوباره سبز می شویم...
آرزوی وصــــــال
پیام ها و پیامک های زیبا
عکس میخوای کلیک کن
شهیدالسید عباس الموسوی
*به اسبفروشان خوش آدید*
صدای پای آب
امپراتوری هخامنشیان
*مظلومیت اهل البیت(علیهم السلام)*
عطاری عطار
نان ، عشق ، موتور هزار
مذهب
امام حسین (ع)
دانستنیها
همیشه منتظرت هستم ، ای عدل وعده داده شده...
خانه سلامت
موجودات زنده
حاج جمال
به بهترین وبلاگ سرگرمی خوش امدید
عکس
عــــشقـــــولـــــک
آسمان سرخ
گلهای د نیا
تفسیر آیات مهجور
یا زهرا(س)
پری دریایی
رد پای...
به دلتنگی هام دست نزن
چه زود دیر میشه
همولایتی
اسمس بارون
عاشقانه
نورهدایت
جیگر نامه
امیدزهرا
دیونه باران
صبح دیگری در راه است ....
* امام مبین *
فلورانس مهربون
دوستانه
مهرکجاست
عشق من هیچ وقت تنهام نزار
حرف های قشنگ
گل پیچک
قـــــــقــــــــنــو س
مشکلات جنسی
رویاهای یک معلم